Entree- of deurbeschermingsmatten zijn een essentieel onderdeel van de inrichting van bedrijfspanden. Ze dienen niet alleen als eerste verdedigingslinie tegen vuil en vocht, maar spelen ook een belangrijke rol in het behoud van een schone en veilige werkomgeving.

Projectmatten

Projectmatten zijn speciaal ontworpen vloermatten die bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun werkruimtes, vooral tijdens grootschalige projecten of tijdelijke werkzaamheden. Deze matten bieden zowel praktische als esthetische voordelen, die bijdragen aan een efficiënte en veilige werkomgeving.

Een belangrijk voordeel van projectmatten is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt om tijdelijke werkruimtes te creëren, beschermende zones af te bakenen, of als tijdelijke vloerbedekking in gebieden die intensief worden gebruikt. Dit maakt ze ideaal voor bouwprojecten, renovaties of tijdelijke evenementen binnen een bedrijfspand.

Meer informatie of advies

Schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn een cruciaal onderdeel van het onderhoudsbeheer in bedrijfspanden. Ze spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de hygiëne en het behoud van een nette uitstraling door vuil en vocht van de schoenen van medewerkers en bezoekers te vangen voordat ze de binnenruimtes betreden.

Deze matten zijn ontworpen om vuil, stof en water effectief op te nemen, waardoor de noodzaak voor frequente schoonmaak van de binnenvloeren wordt verminderd. Dit helpt niet alleen om een schonere werkomgeving te behouden, maar verlengt ook de levensduur van de vloeren en vermindert de onderhoudskosten op de lange termijn.


Meer informatie of advies

Buitenmatten

Buitenmatten zijn een praktische en esthetische oplossing voor de entree van bedrijfspanden, die helpen bij het beschermen van de binnenruimtes tegen vuil en vocht van buitenaf. Deze matten zijn ontworpen om zware belasting en diverse weersomstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik bij de hoofdingang of andere drukbezochte buitentoegangspunten.


Meer informatie of advies

Lopers (met print)

Tapijtlopers met opdruk bieden een uitstekende manier om functionaliteit en branding te combineren in bedrijfspanden. Deze tapijtlopers zijn niet alleen ontworpen om vloeren te beschermen en comfort te bieden, maar ze kunnen ook gepersonaliseerd worden met opdrukken zoals bedrijfslogo’s, slogans of welkomstdetails.

Door het toevoegen van opdruk kunnen bedrijven hun merkidentiteit versterking en een professionele uitstraling creëren vanaf de entree tot de werkruimtes. Dit maakt tapijtlopers met opdruk ideaal voor ontvangstgebieden, vergaderruimtes, en evenementenruimtes, waar ze bijdragen aan een samenhangende visuele presentatie en een positieve eerste indruk.

Meer informatie of advies

Plaatsing van entreematten

Voor het stofferen van tapijt werken wij samen met ervaren stoffeerders. Zij zorgen voor een zorgvuldige bevestiging van de vloerbedekking om een strakke en duurzame afwerking te garanderen.

Een goed gestoffeerde vloer verhoogt het comfort, biedt warmte en dempt geluid, wat bijdraagt aan een aangename sfeer in huis of kantoor.

Onze werkwijze

We gaan graag met u in gesprek en bespreken de wensen en mogelijkheden.
Op basis daarvan maken we een voorstel.

Verkennend gesprek

We gaan graag om tafel om uw wensen in kaart te brengen.

Plattegrond

We tekenen een helder ontwerp voor de juiste indeling en styling.

Wij maken een offerte

Een vrijblijvende offerte met een helder overzicht.

Leveren en stofferen!

Vakkundig geplaatst voor een topresultaat. En betrouwbare nazorg.

Een ruime showroom

Kom langs in onze ruimte showroom en laat u uitgebreid adviseren.

Toe aan een vrijblijvend adviesgesprek of offerte?

Bel direct met +31 38 82 00 320

Sylvia

Verkoopadviseur