Vacature Verkoopadviseur M/V

Wij zoeken commercieel talent.

Ben jij ambitieus , commercieel fanatiek en ben je op zoek naar een zeer uitdagende baan? Dan ben je bij Belvy aan het juiste adres! 

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die zeer actief is in het vinden en benaderen van potentiële opdrachtgevers in zowel private- als commerciële sector en in staat is om deze optimaal te adviseren. Gedegen kennis in de vloerenbranche als tapijt, PVC, laminaat is daarom een vereiste. Kennis van stofferen van vloer -en raamdecoratie als gordijnen, jaloezieën is een enorm pluspunt. Hierdoor kun je als Verkoopadviseur gedegen advies geven aan zakelijke klanten.

Wij bieden je een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een kleine, informele, en onlinegerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelfkunt halen. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

Je beschikt over de volgende competenties:

LEF

Om naast het onderhouden van bestaande relaties, ook nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen. Je durft jouw offertes uniek te maken.

DRIVE

Om jouw klantenkring uit te bouwen tot een winstgevende bijdrage aan de onderneming. 

OVERTUIGINGSKRACHT

Om met verstand van zaken je adviezen  te motiveren en hierdoor klanten te overtuigen. 

ZELFSTANDIG

Om goed om te kunnen gaan met jouw vrijheid en het in je gestelde vertrouwen, zonder terug te hoeven vallen op knellende procedures.

FLEXIBEL

Om zich te kunnen aanpassen aan de gesprekspartner. Niet elke klant is immers hetzelfde. Advies in de private sector zal niet zelden laat in de middag of begin van de avond plaats vinden.

SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd, wil je solliciteren of wil je meer weten over deze vacature?
Mail uw CV met motivatie naar info@belvy.eu t.a.v. H. van Dalfsen.