Waarom Belvy

Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Hoe we dat doen? Wij leveren vloeren en gordijnen die in Nederland geproduceerd zijn tegen een lage prijs. Waarop volgens hoogwaardige kwaliteitscontrole de kwaliteit wordt gewaarborgd. Niet voor niets zetten wij boven onze naam: “bewezen kwaliteit”. Door rechtstreekse levering vanaf de fabriek betaalt u gegarandeerd de beste prijs voor al onze producten.

Het is een onnodig lange weg van grondstof naar perfect product. Wij hebben die weg een stuk korter gemaakt. Bij Belvy houden we van korte lijnen, zijn we laagdrempelig, met een no nonsense mentaliteit. Zo besparen wij op de kosten en krijgt u kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs.

Wij willen graag dat u een tevreden klant wordt. Daarom komen wij bij u langs om uw situatie in beeld te brengen.

Waarom kiezen voor tapijt? Wat zijn de voordelen van PVC? In welke ruimte moet de nieuwe vloer of raambekleding komen? Op welk moment komt de stoffering of montage het beste uit? Samen zoeken we de antwoorden.

Immers een goede projectvloer of raambekleding is meer dan alleen een product. Samen zorgen wij voor het beste resultaat dat past bij uw situatie. Laat u door ons verrassen!

Wij maken graag kennis met u. Een afspraak maken is snel geregeld.

Uw reclame is onze volgende opdracht.

Wij geloven hierin en hebben het al vele malen mogen beleven.